Hygiejnekonceptet

En samlet løsning med fri forbrug af forbrugsartikler til én samlet månedlig pris

Hygiejnekonceptet

En samlet sanitetsløsning til virksomheder

Forbrugsartikler til toiletter/sanitære rum er ofte ikke noget som virksomheder aktivt kan budgettere til, da forbruget kan svinge. Med Hygiejnekonceptet fra TG-Hygiene Systems finder du en samlet løsning inden for forbrugsartikler, som kan tilpasses helt ned til detaljerne for din virksomhed.

Konceptet går i alt sin enkelthed ud på at din virksomhed, for en fast aftalt pris, får leveret alle nødvendige forbrugsartikler, uanset forbrugets størrelse. Mængden og typen af forbrugsartikler kan aftales helt ned til det enkelte produkt.

På denne måde giver det mulighed for din virksomhed at budgettere præcis og fast, frem for variabelt.

Vores kunder siger

Bøllebobben

Til hvem der måtte have interesse

Forleden dag havde vi besøg af Korsør Kommunes hygiejneteam, som i forbindelse med alle de skærpede omstændigheder roste vores håndtering og løsninger i forbindelse bekæmpelsen af covid-19.
Vi sender gerne roserne videre til TG-CLEAN, som har opstillet og hjulpet os med den helt…

Klostermarksskolen

Vi anbefaler gerne TG-CLEAN A/S

Her på Klostermarksskolen går personlig faglig udvikling hånd i hånd med fællesskab og kreativitet.
Vi sætter en ære i at tilbyde de bedst mulige rammer for vores elever og personale, og det gælder i særdeleshed også vores sanitære og hygiejne forhold…

All Ears

Her i Glostrup, nærmere betegnet kontoret i Stationsparken, har vi lavet en aftale med TG-CLEAN om vores toiletter.

Før vi kom i dialog med salgschef Kenneth Iversen vidste vi egentlig ikke hvor meget det faktisk betyder med ordentlige toiletforhold – specielt når vi her i firmaet har en del svagtseende, og helt blinde medmennesker…

Troldehulen

Troldehulen i Esbjerg har en hygiejne aftale med TG-CLEAN. Vi betaler et fast beløb hver måned, og får herved fri levering af Toiletpapir, Håndklædepapir, næseservietter, Hånddesinfektion, Sæbe og ”blomsterduft” på toiletterne.

Der er opsat flotte dispensere i alle rum i vores 4 vuggestuer og børnehaver. Vores 220 børn – samt forældre og pædagoger har herved en hygiejnisk løsning lige…

Birkerød Gymnasium

Vores bedste anbefaling til TG-CLEAN A/S

Vi blev på et tidspunkt meget trætte af den tidligere leverandør vi havde, og dette grundet de var frygtelig dyre, fakturaer var uigennemsigtige, deres service var mangelfuld og de havde en temmelig lang bindingsperiode. TG-Clean bød ind, vi tog springet og skiftede…

Kontakt os

Mange fordele

Hos TG-Hygiene Systems får du desuden en række fordele, når du tegner en aftale:

  • Ingen lejepris af tilknyttede dispensere
  • Fri fragt på alle produkter
  • Ingen administrations- og miljøgebyrer
  • Løbende eftersyn og service
  • Aftalen kan opsiges når som helst

Når du indgår en aftale med os, vil en af vores servicemontører komme og installere alle nye artikler og dispensere., og løbende kunne tilkaldes. Vores konsulent vil 2 gange årligt efterse aftalen og de tilknyttede dispensere og forbrugsartikler. Dette for at sikre, at der er fuld funktionalitet i alle elementer.

Ingen skjulte gebyrer eller overraskelser

Når du, sammen med en af vores konsulenter, har fundet en løsning og aftale heraf, så vil prisen ikke ændre sig, selvom mængden eventuelt kan overstige det forventede. Hos os er prisen altid det aftalte.

Kontakt os og få et tilbud allerede i dag

Vil du vide mere om vores hygiejnekoncept, er du velkommen til at kontakte vores konsulenter på telefon +45 43 90 84 00, eller også kan du skrive til os på info@tg-clean.dk.

Alternativt kan du benytte vores kontaktformular. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.