Kundeudtalelser

Læs vores kundeudtalelser her

Kundeudtalelser

Læs her hvad vores kunder siger

Klostermarks­skolen

Vi anbefaler gerne TG-CLEAN

Her på Klostermarksskolen går personlig faglig udvikling hånd i hånd med fællesskab og kreativitet.
Vi sætter en ære i at tilbyde de bedst mulige rammer for vores elever og personale, og det gælder i særdeleshed også vores sanitære og hygiejne forhold.

I efteråret 2020 besluttede vi at lade TG-CLEAN A/S om at varetage vores interesser, og stå for driften og vedligeholdelsen af alle vores toiletter m.m. i en abonnementsløsning.

TG-CLEAN A/S kunne levere en dispenserløsning i genanvendelig plast, som fra Klostermarksskolen var en ufravigeligt krav til et samarbejde, ligesom at det er skolens krav, at alle forbrugsartikler er miljøcertificerede og bæredygtige.

TG-CLEAN A/S har på bedste vis levet op til det forventede, og vi har ingen betænkeligheder haft ved at lade aftalen udvide, til også at omfatte vores seneste større byggeri.

Med venlig hilsen

Bo Levisen
Serviceleder

All Ears

Her i Glostrup, nærmere betegnet kontoret i Stationsparken, har vi lavet en aftale med TG-CLEAN om vores toiletter.

Før vi kom i dialog med salgschef Kenneth Iversen vidste vi egentlig ikke hvor meget det faktisk betyder med ordentlige toiletforhold – specielt når vi her i firmaet har en del svagtseende, og helt blinde medmennesker ansat.

Da vi kom i dialog med Kenneth Iversen fandt vi ud af hvor meget nemmere det er, for en virksomhed som vores, med en del svagtseende og blinde, at tilkøbe hygiejne som en service.

Vi har i dag en aftale, hvor vi betaler et fast beløb, og så skal vi ikke bekymre os om at mangle toiletpapir, sæbe eller andet.
Prisen har ikke været afgørende – det er løsningen som har overbevist os, men selvfølgelig er det da rart, at det ikke koster mere end hvad vi selv bekostede tidligere,

De bedste anbefalinger herfra.

Venlig hilsen
Henrik Worsøe
Adm. Direktør
50 520 300

Vuggestue Bøllebobben

Til hvem der måtte have interesse

Forleden dag havde vi besøg af Korsør Kommunes hygiejneteam, som i forbindelse med alle de skærpede omstændigheder roste vores håndtering og løsninger i forbindelse bekæmpelsen af covid-19.
Vi sender gerne roserne videre til TG-CLEAN, som har opstillet og hjulpet os med den helt rigtige hygiejneløsning. En løsning som beviseligt har nedsat sygefravær og formentlig også har medvirket til, at vi ikke har oplevet nogen smittede med covid-19.
Vi betaler en fast pris, som inkluderer alt lige fra rådgivning, forbrug, forsendelse, systemer og meget mere. Prisen er rimelig, og løsningen fantastisk.

Med venlig hilsen
Grith Jans

Troldehulen

Troldehulen i Esbjerg har en hygiejne aftale med TG-CLEAN. Vi betaler et fast beløb hver måned, og får herved fri levering af Toiletpapir, Håndklædepapir, næseservietter, Hånddesinfektion, Sæbe og ”blomsterduft” på toiletterne.

Der er opsat flotte dispensere i alle rum i vores 4 vuggestuer og børnehaver. Vores 220 børn – samt forældre og pædagoger har herved en hygiejnisk løsning lige ved hånden. Vi er meget tilfredse. Alt levering sker løbende, så vi aldrig ”løber” tør. Vi skal aldrig bekymre os om bestilling af hygiejneartikler.

Personalet ved TG-CLEAN er altid imødekommende. Vi har Kenneth som fast kontaktperson. Det gør det nemt når vi mangler noget, som ikke er en del af vores faste hygiejneaftale. Vi kan hurtigt få tilbud på fx handsker, gulvvaskere, støvsugere og meget andet ved at kontakte Kenneth. Service, vejledning og levering er effektivt og yderst professionelt.

Venlig hilsen

Debbie Bisgaard
Leder / indehaver
admin@troldehulen.dk

Birkerød Gymnasium

Vores bedste anbefaling til TG-CLEAN A/S

Vi blev på et tidspunkt meget trætte af den tidligere leverandør vi havde, og dette grundet de var frygtelig dyre, fakturaer var uigennemsigtige, deres service var mangelfuld og de havde en temmelig lang bindingsperiode.

TG-Clean bød ind, vi tog springet og skiftede til TG-Clean som vi er ganske tilfredse med, for som skole og på begrænset budget er især deres priser fornuftige, men også deres service og kvalitet er bedre end forventet. Vi har nu i et par omgange har udbygget samarbejdet og er nu på ”all inclusive”.

Vi fra teknisk service kan derfor kun på det varmeste anbefale TG-Clean. Tak for det gode samarbejde – håber det må fortsætte.

Med venlig hilsen
Christian Holk Holsted
Birkerød Gymnasium

Kontakt os og hør mere

Er du interesseret i at høre mere om vores helt unikke Hygiejnekoncept? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi er til at træffe på +45 43 90 84 00 eller info@tg-clean.dk, eller du kan benytte dig af vores kontaktformular. Vi vender hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.